Asta Rakentaja -messut 3.-5.2.2017

Tervetuloa messuosastollemme A625 Asta Rakentaja - messuille 3.-5.2.2017.

Asta messut 2017

Jouluinen tervehdys Maarakennus T. Haavisto Oy:n väeltä

Vuosi on lopuillaan ja on jälleen aika summata mennyttä ja luoda katse myös tulevaan. Kulunut vuosi on ollut jälleen työntäyteinen, vuosi toisensa jälkeen tuntuu siltä, että Tampereen talousalueen yleinen kasvu tuntuu myös oman yrityksemme kasvuna. Pienenä, mutta tasaisen varmana.

Keskeisimmät urakkamme ovat tänä vuonna olleet Peab Oy:n Hatanpään sairaalan laajennuksen ja perusparannuksen purku- ja maarakennusurakka, AW-inston Tampereen pääkirjasto Metson saneerausurakka. Uudiskohteita oli etiseen malliin, muutama As Oy sekä yli sata omakotipohjaurakkaa. Lisäksi kohdallemme osui koko joukko pihankorjausurakoita aivan Tampereen ydinkeskustassa, kaksi urakkaa keskustorilla ja peräti viisi näsilinnankadulla. Viimeksimainitusta merkittävin oli As Oy Näsinhovin pihasaneeraus Consti Julkisivut Oy:lle.

Urakkakilpailu on kuitenkin äärimmäisen kovaa ja kannattavan yritystoiminnan harjoittaminen maarakennus- ja saneerauspurkualalla vaatii jatkuvaa toiminnan seurantaa ja laadunvarmistusta. Viime kauden tappiollisen tuloksen kääntäminen on ollut tämän kauden ykköstavoite ja nyt näyttää, että olemme siinä onnistumassa. Siihen osallisia ovat kaikki osapuolet, niin yritys, sen työntekijät kuin Te, tilaajatkin. Haluan tässä kohtaa kiittää Teitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Jussi Haavisto
Maarakennus T.Haavisto Oy

Syysterveiset työmailta

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme!

Kesän korvalta luisuimme syksyyn tavanomaiseen tapaan, hirveellä rytmillä saaden taas maailmaa monta kauhan kuopaisua ja kuorman kippausta valmiimmaksi.

Loppukesän korvalla vietimme perinteisen teatteri-illan työntekijöiden ja heidän puolisoidensa sekä alaurakoitsijoidemme kanssa. Tällä kertaa hihiteltiin Reinikaisen seikkailuja Komediateatterissa.

Samoissa maisemissa on tullut muutoinkin vietettyä erityisen paljon aikaa tänä kesänä - peräti viisi työmaata on sijainnut näsilinnankadulla ja kaksi keskustorilla, Metson kirjastoa ja Hatanpään sairaalaa unohtamatta - melkoinen metropolikesä siis!

Elokuun alusta aukesi uusi alue Vuoreksessa ja siellä, samoin kuin muuallakin omakotipohjia syntyy tuttuun tahtiin. Sadan omakotipohjan tahti täyttynee tänäkin vuonna.

Pitkästä aikaa saimme myöskin verestää muistojamme koneperustusten tekemisessä, kun laadimme Tampereen Konepajoille peräti neljä uutta koneperustusta! Myöskin muuta perusteollisuutta palvelevaa työkantaa on jälleen ilmestynyt tilauskirjoihimme. Toivotaan, että tämä on merkki myöskin vientiteollisuuden piristymisestä!

Neljänkymmenen osaajamme voimin olemme edelleen nöyrin mielin käytössänne - mitä erilaisimpien urakoiden suorittajina!

Terveisin Jussi Haavisto

Maarakennus T. Haavisto alihankintamessuilla

Tapaa meidät alihankintamessuilla 27.-29.9.2016 osastolla T14

Alihankinta 2016