Suhdannetilanne on vaikeutunut nopeasti, mutta olemme kesän aikana panostaneet voimakkaasti asiakashankintaan ja hiipuvan suhdanteen ympäröimänä olemme onnistuneet uimaan vastavirtaan ja tarjoamaan ammattitaitoiselle ja motivoituneelle tekijäjoukollemme täyden työllisyyden ja varovaisesti jopa kasvattamaan liiketoimintaamme. Olemme solmineet uusia asiakkuuksia, toteutamme mm. Sastamalassa kymmenkunta koneperustusta hienolle konepajalle.

Seuraavan puolen vuoden aikana toivoisin, että yleinen taloustilanne vakiintuisi ja suhdanneheittelyiden vaikutukset jäisivät tilapäisiksi. Aika näyttää.

Syyskuun 30. päivänä meillä oli mukava hetki, kun saimme ojentaa meidän kaksikymmentä vuotta työskenneille työntekijöillemme Suomen Yrittäjien kultaiset ansioristit. Kokoonnuimme puolisoidemme kanssa ravintola Näsinneulan upeisiin puitteisiin ja hienon juhlatilaisuutemme kruunasi hyvän ruuan ja juoman lisäksi työministeri Arto Satosen läsnäolo. 

Näsinneula

Työministeri Arto Satonen jakoi Suomen Yrittäjien kultaiset ansioristit seitsemälle kangasalalaisen Maarakennus T. Haavisto Oy:n työntekijälle. Yritys halusi palkita mitalein pitkäaikaisia työntekijöitään. Kuvassa yrityksen toimitusjohtaja Jussi Haavisto, työministeri Arto Satonen, kuorma-autonkuljettaja Janne Ruotsalainen, maarakentaja Mika Rytkönen, kaivinkoneenkuljettaja Heikki Kangasniemi, maarakentaja Jussi Isosomppi ja purkaja Dada Mushiete sekä etualalla purkaja Roger Makanda ja toimistosihteeri Sari Niinimäki.

Ministeri Satonen korosti onnittelupuheessaan suomalaisen perheyrittäjyyden ja pk-yritysten merkitystä maamme työmarkkinoiden kulmakivenä sekä muistutti meitä tärkeästä vuorovaikutussuhteesta: Kun työntekijä voi hyvin, työnantajakin voi hyvin – ja päinvastoin. 

Dada, Heikki, Janne, Jussi, Mika, Roger ja Sari – hienoa saada tehdä töitä kanssanne! 

Arvoisat asiakkaamme: Talven koittaessa on hyvä hetki valmistella tulevan vuoden remontteja ja uudishankkeita – olkaapa yhteyksissä hyvissä ajoin, niin lasketaan tiukat urakkahinnat projekteillenne!

Hyvää loppuvuotta toivottaen, Jussi Haavisto, toimitusjohtaja