Mennyt vuosi oli kannaltamme monella tapaa historiallinen. Omistuspohjamme muuttui, liikevaihtomme oli ennätyssuuri ja solmimme historiamme suurimman urakan, kun toteutamme Kangasalan sähköaseman uudistusprojektin maarakennus- ja rakennustyöt. 

Astamessut 3.-5.2. sujuivat jälleen totuttuun tapaan aktiivisten yhteydenottojen ja kymmenien tarjouspyyntöjen vastaanottamisella ja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme tapaamisilla. 

Kuluvana vuonna omakotirakentaminen tulee varmasti hiljentymään kohonneiden korkojen ja materiaalien hinnannousujen vuoksi. Iloksemme voimme kuitenkin ilmoittaa, että tästä huolimatta työkantamme on vankka – jopa historiallisen vahva. Solmimme juuri meidän mittaluokassa merkittävän maarakennusurakan; Toteutamme Skanskan kanssa YLöjärven S-Market Prismaksi -muutos/laajennusprojektin. 

Lisäksi olemme solmineen Pohjola-rakennus Oy:n kanssa rivitalohankkeen maarakennusurakan sekä lukuisia pienempiä urakoita. Näiden myötä uskallamme katsoa luottamuksella tulevaan työkauteen.

Näiden terveisten myötä haluan toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mitä parhainta rakentamisen vuotta 2023!

Jussi Haavisto, toimitusjohtaja