Kangasalan Asemalta asiakkaitaan Pirkanmaan alueella palvelevan maarakennus- ja purkualan yritys on saanut uusia omistajia. Yhtiön toinen omistaja, Jari Haavisto, 51, on luopunut omistuksestaan. Yhtiön pitkäaikaiset avainhenkilöt, Markus Lehtimäki, 38, ja Kimmo Tarkka, 28, siirtyvät yhtiön omistajiksi. Jussi Haavisto jatkaa yrityksen pääomistajana sekä toimitusjohtajana.

Kevään korvalla 53 vuotta täyttänyt yritys jatkaa vahvaa kasvuaan. -Toimintamme on vahvassa kasvussa jo toista vuotta peräkkäin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jussi Haavisto. – Edellisellä tilikaudella liikevaihtomme kasvoi viitisentoista prosenttia ja tällä kaudella kasvuluvut näyttävät lähes yhtä suurilta. Kasvu on ollut mahdollista sekä oman henkilöstön rekrytoinneilla, että aliurakoitsijaverkoston laajentamisella.

-Vaikka alan yleinen työvoimapula on tunnistettu, on maineemme perinteisenä ja luotettavana toimijana helpottanut meidän tilannettamme, kertoo Haavisto.

Yrityksen johtoon syksyllä palkattu työpäällikkö on tuonut jäntevyyttä urakkalaskennan koordinointiin ja Haaviston luottamus kasvavan maakunnan suotuisaan toimintaympäristöön onkin vahva.

Keväällä monipuolisesti rakennusalaa palveleva yritys aloittaa historiansa suurimman urakan. Urakkasopimus käsittää Kangasalan sähköaseman perusparannusurakkaan liittyviä maarakennus-, rakennus- ja asennustöitä pääurakoitsijana toimivalle Infratek Finland Oy:lle. Lähes kahden miljoonan euron urakkasopimuksen solmimiseen on tarjouslaskentavaiheesta kulunut lähes vuosi. -Pitkäjännitteisen työn tuloksena saimme solmittua tämän mittavan urakan, kertoo yrityksen työpäällikkö Seppo Airaksinen tyytyväisenä.

Kangasalan sähköasema on 1960-luvulla käyttöönotettu tärkeä kantaverkon solmupiste, jonka kautta mm. suuri osa Tampereen sähkönsyötöstä kulkee. Kokonaisuudessaan sähköaseman laaja perusparannus valmistuu vuonna 2024.

Lisätiedot: Jussi Haavisto, 040 9022 752

P.S. Kasvun jatkamisen varmistamiseksi palkkaamme lisää tekijöitä.
1) Timanttisahaustaitoinen purkutyöntekijä
2) Kaivinkoneen kuljettaja
3) Maarakentaja omakotityömaille
Yhteydenotot Markus Lehtimäki, 040 9022 754